Conference Schedule

To see the latest updates on workshops scheduled, download our Conference at-a-Glance pdf.

Friday, November 10th

TIME EVENT LOCATION REGISTRY CREDIT HOURS
7:30 am-5:00 pm Registration and Exhibits Open  Exhibit Hall Activity Grand Ballroom Lobby, ROOMS G/H/I .5 hours
8:30-9:30 am Friday Spotlight: Three "EarlyEd Talks" featuring Dimitri Topitzes, Sue Offutt, and Janean Dilworth-Bart Grand Ballroom 1 hour
9:45-11:45 am Breakout Session  Various Locations 2 hours
Noon-12:45 pm Lunch Grand Ballroom
1:00-2:30 pm Workshop Sessions
Various Locations 1.5 hoiurs
2:30-3:00 pm Break with Snacks Exhibit Hall
3:00-4:30 pm Workshop Session Various Locations 1.5 hours
4:45-5:15pm Closing Session Various locations .5 hours
5:30-8:00 pm Friday Night Social: Tacos and Trivia Grand Ballroom

Saturday November 11th

TIME EVENT LOCATION REGISTRY CREDIT HOURS
7:30 am-5:00 pm Registration and Exhibits* Open *Exhibits close at 3:00pm Grand Ballroom Lobby, ROOMS G/H/I .5 hours
8:30-9:30 am Saturday Spotlight: Three "EarlyEd Talks" featuring Pam Bennett & Cheryl Heiman, Kelly Matthews & Billie Slade, and Jeanne Labana & Gina Flynn
Grand Ballroom 1 hour
9:45-11:45 am Breakout Sessions Various Locations 2 hours
Noon-12:45 pm Lunch Grand Ballroom
1:00-2:30 pm Workshop Sessions Various Locations 1.5 hours
2:30-3:00 pm Break with Snacks Exhibit Hall
3:00-4:30 pm Workshop Sessions Various Locations 1.5 hours
4:45-5:15 pm Closing Session Grand Ballroom .5 hours

Registry Credit is given for all workshops, learning activities, and Early Ed Talks. *Preliminary estimate of Registry Credit hours. Final credit hours will be included in the Final Program.